MAGIC GLASS

MAGIC GLASS  е нов производ на нашиот пазар. Произведено е низ процес на ламинирање на лед филм помеѓу два листови на стакло. Краен производ на овој процес е магично стакло  со кристално јасна светлина, добиена од лед диодите, што создава посебен ефект за набљудувачот. Заради ова својство, ова стакло е  прифатено со воодушевување  од страна на дизајнерите и архитектите низ целиот свет.
Вака припремено, наоѓа примена како декор при внатрешно или надворешно уредување на домови, трговски центри, деловни објекти, фасади и  секаде онаму каде се сака да се долови ефектот на магичниот сјај на лед светлината.

 

Технички карактеристики:

- Боја на лед диоди: бела,зелена,плава, жолто светла, црвена
- Работен напон: 24V
- Јачина на струја Ч 240W
- Издржливост на Т: -20C до 80C
- Животен век: 10 години

..

....