Калени врати

Калените врати, како замена на старата дрвена,пвц, или алуминиумска дограма, се навистина несекојдневна и интересна промена во домот.  Од фотографиите на изработени и монтирани калени врати во станбени и во деловни објекти, ќе се уверите дека со нив ќе го освежите  и визуелно  ќе го зголемите расположливиот  простор.


Калени лизгачки врати

Калените лизгачки врати се идеални за вградување во хотели, ресторани и барови зошто  им даваат нов и современ изглед на истите. Воедно, со нив рационално се искористува влезниот простор на објектите, додека каленото стакло им ја дава потребната цврстина и заштита.


Контактирајте не преку следната форма