Опрема

Производна линија за производство на шофершајбни

Современата технологија со која располага ИЗО СТАКЛО ДОО Прилеп, ни овозможува сериско производство на следните производи:

Производна линија за ламинирање на стакло

3 маси за автоматско сечење на стакло

ЦНЦ машина за обработка на стакло

Печка за калење рамно и криво стакло со дебелина од 4-19мм

Машина за обработка на стакло-Ботеро

Машина за обработка на стакло-Скиати


Цертификати

..

...

..

..