.

ИЗО СТАКЛО ДОО Прилеп, е единствен производител на шофершајбни  и калени странични стакла за автобуси и камиони,  на територијата на Р. Македонија. шофершајбните и  калените странични стакла  се прикажани во вид на скици, со димензии на стакла , како и со информација за тоа дали станува збор за рамно стакло, или криво стакло.

Систематизирани по вид и по производител, Ви даваат добар преглед и можност да го пронајдете Вашиот производ и директно да го порачате преку нашата е-продавница

За било какви дополнителни информации, слободно можете да не контактирате.

read more